Till din drömdestination från 129 kr

Hälsa och säkerhet

Skydda dig själv och andra när du reser med oss.
Läs mer

Boka enkelt och smidigt

Boka enkelt med några få klick och res bekvämt med gratis Wi-Fi och medieunderhållning ombord.
Om våra tjänster

Bäst valuta för pengarna

Sveriges mest prisvärda tåg- och bussresor. Boka din tågbiljett från 129 kr eller bussbiljett från 39 kr!
Upptäck vårt nätverk

Res klimatsmart

Vi jobbar för en hållbar framtid och arbetar kontinuerligt för att göra din resa så miljövänlig som möjligt.
Mer om hållbarhet
flixbus flixbus

Världen ligger framför dina fötter

Vårt växande nätverk gör det möjligt för fler människor att resa mer hållbart. Med 5500+ resmål i 40+ länder och 400 000+ förbindelser varje dag, hittar du ditt nästa äventyr enkelt och smidigt - med bara några få klick. 

Upptäck nya platser med Flix!

Flix står för klimatsmarta och prisvärda resor. Vi är redo att ta dig till ditt resmål och ger dig möjligheten att välja resealternativ med både tåg och buss. För oss är hållbarhet viktigt och vi kör därför med 100% förnybar energi på våra tåg i Sverige. Dessutom uppfyller vår bussflotta högsta miljöklass. Läs mer om vårt klimattänk här.

Komfort ombord

Vårt mål är att erbjuda dig prisvärda och smidiga resor utan att tumma på kvaliteten. Ombord på våra tåg och bussar kan du luta dig tillbaka i sätet och njuta av resan med gratis Wi-Fi ombord.

Boka enkelt och smidigt

Vi har en smidig bokningsplattform på hemsidan och i appen, där du kan boka din biljett med några få klick. Vi vill att du ska få en trevlig reseupplevelse, hela vägen från bokning tills att du kliver av tåget eller bussen. För mer flexibilitet och större reseutbud får du gärna kombinera dina resor med FlixBus och FlixTrain.

Under Realtidsinfo ser du om tåget eller bussen är i tid samt annan relevant trafikinformation. För att avboka eller ändra resan, gå till sidan Hantera min bokning.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram: @flixbus och @flixtrain.